ESCAPE ROOM in a BOX

-ONLINE TEAMPUZZEL-

Juist nu we op afstand werken is het belangrijker dan ooit om met elkaar verbonden te zijn, effectief als team te handelen en om samen op een inspirerende manier te leren.
Ga met jouw team de uitdaging aan en verbind, werk samen, ontrafel het geheim, maak plezier en leer van elkaar!
Hoe werkt het?
Ieder teamlid ontvangt thuis een persoonlijk pakket. Het pakket mag pas worden geopend wanneer alle teamleden in de online vergadering zitten. Als team bepaal je zelf wanneer dat is en welk platform je daarvoor gebruikt.
Gezamenlijk opent ieder zijn persoonlijke pakket, en de uitdaging van de online teampuzzel begint. In het pakket vind je de instructies om het geheim van de Monoliet te ontrafelen en diverse attributen die leiden naar de oplossing.
Jullie hebben 30 minuten de tijd om samen het geheim van de Monoliet te ontrafelen. Wat is een Monoliet? Wat is het geheim? Lukt het jullie om alle puzzelstukken samen te brengen en het geheim te ontrafelen?
Wanneer dat lukt, hebben jullie de code in handen. Dit brengt jullie naar de volgende leerzame en verbindende uitdaging... Meer kunnen we je helaas niet vertellen, dat moet je zelf ervaren!   

Wat brengt het?

Naast plezier en verbinding met je team levert deelname bruikbare en toepasbare inzichten op. En het geeft je team, met een beperkte inspanning van circa 1 uur, concrete handvatten, zoals;
  • Effectiever samen problemen oplossen

  • Verduidelijken van de onderlinge communicatie

  • Meerdere perspectieven om tot nieuwe ideeën te komen

  • Effectief evalueren met retrospectives

  • Uiten van waardering 

 
De Online Teampuzzel 'Het geheim van de Monoliet' is speciaal ontworpen om teams op afstand dichter bij elkaar te brengen om te verbinden, samen te leren en als team te ontwikkelen. Op een speelse wijze hebben wij management theorieën verweven in deze Online Teampuzzel. De verworven inzichten en het gebruik van de attributen kun je blijvend toepassen in het dagelijks werk. Dit maakt het duurzaam en waardevol in de ontwikkeling van een team.  

Professionele begeleiding bij de Online Teampuzzel

Voorafgaand vindt er een video intakegesprek plaats waarin je samen met een onafhankelijke en deskundige teamcoach de leerdoelen van jouw team bespreekt. Tijdens de Online Team Puzzel begeleidt de teamcoach het spel en observeert  jullie samenwerking.

 

Na het oplossen van het geheim van de Monoliet zal de teamcoach de gezamenlijke reflectie begeleiden om vanuit de opgedane inzichten acties te formuleren. Na afloop vindt er nogmaals een videogesprek tussen jou en de teamcoach plaats waarin je samen terugkijkt en nog diverse tips ontvangt. Op deze wijze zorgen we er samen voor dat het een leuke, verbindende én leerzame ervaring wordt! 

Ga je ook met jouw team de uitdaging aan?
Meld jouw team aan, dan nemen we contact met je op voor het intake gesprek en binnen enkele dagen ontvangen jullie het pakket om het geheim van de Monoliet te ontrafelen. 
  • De Online Teampuzzel duurt circa 1 uur en wordt begeleidt door een teamcoach
  • Je beleeft de online teampuzzel met 6 tot 10 deelnemers per groep
  • Je bepaalt zelf het tijdstip en het platform zoals MS Teams, Zoom etc.
  • Deelname is in lijn met de AVG

Meer dan 10 deelnemers?

Wanneer je jouw hele afdeling of organisatie wil uitdagen om het geheim van de Monoliet te ontrafelen. Neem dan vrijblijvend contact op. Zodat we je een aanbieding op maat kunnen doen.