Puzzel_edited.jpg
Juist nu we op afstand werken is het belangrijker dan ooit om met elkaar verbonden te zijn, effectief als team te handelen en om samen op een inspirerende manier te leren.
Ga met jouw team de uitdaging aan en verbind, werk samen, ontrafel het geheim, maak plezier en leer van elkaar!

ONLINE TEAMPUZZEL

Hoe werkt het?
Ieder teamlid ontvangt thuis een persoonlijk pakket. Het pakket mag pas worden geopend wanneer alle teamleden in de online vergadering zitten. Als team bepaal je zelf wanneer dat is en welk platform je daarvoor gebruikt.
Gezamenlijk opent ieder zijn persoonlijke pakket, en de uitdaging van de online teampuzzel begint. In het pakket vind je de instructies om het geheim van de Monoliet te ontrafelen en diverse attributen die leiden naar de oplossing.
Jullie hebben 30 minuten de tijd om samen het geheim van de Monoliet te ontrafelen. Wat is een Monoliet? Wat is het geheim? Lukt het jullie om alle puzzelstukken samen te brengen en het geheim te ontrafelen?
Wanneer dat lukt, hebben jullie de code in handen. Dit brengt jullie naar de volgende leerzame en verbindende uitdaging... Meer kunnen we je helaas niet vertellen, dat moet je zelf ervaren!   

Wat brengt het?

Naast plezier en verbinding met je team levert deelname bruikbare en toepasbare inzichten op. En het geeft je team, met een beperkte inspanning van circa 1 uur, concrete handvatten, zoals;
 • Effectiever samen problemen oplossen

 • Verduidelijken van de onderlinge communicatie

 • Meerdere perspectieven om tot nieuwe ideeën te komen

 • Effectief evalueren met retrospectives

 • Uiten van waardering 

 
De Online Teampuzzel 'Het geheim van de Monoliet' is speciaal ontworpen om teams op afstand dichter bij elkaar te brengen om te verbinden, samen te leren en als team te ontwikkelen. Op een speelse wijze hebben wij management theorieën verweven in deze Online Teampuzzel. De verworven inzichten en het gebruik van de attributen kun je blijvend toepassen in het dagelijks werk. Dit maakt het duurzaam en waardevol in de ontwikkeling van een team.  
Ga je ook met jouw team de uitdaging aan?
Meld jouw team aan en binnen enkele dagen ontvangen jullie het pakket om het geheim van de Monoliet te ontrafelen. Voor € 39,95 per persoon (exclusief btw en verzendkosten) beleven jullie een leuke en leerzame Online Teampuzzel. De prijs is inclusief het persoonlijke pakket met alle benodigde attributen, een bijzondere persoonlijke verrassing en de verzending. 
 • De Online Teampuzzel duurt circa 1 uur
 • Je beleeft de online teampuzzel met 6 tot 10 deelnemers per groep
 • Er kunnen meerdere groepen tegelijk deelnemen 
 • Je bepaalt zelf het tijdstip en het platform zoals MS Teams, Zoom etc.
 • Deelname is in lijn met de AVG
 • Jullie krijgen 10% korting op een Escape Room Learning teamdag 
 • Voor alle teams die wij begeleiden planten wij twee bomen

Professionele begeleiding wenselijk?

Heb je behoefte aan een onafhankelijke en deskundige teamcoach die tijdens het spelen van het geheim van de Monoliet observeert, reflecteert en tips geeft voor het verbeteren van de samenwerking? Dat kan.

 

Onze teamcoaches staan voor je klaar. Voorafgaand vindt er een video intake gesprek plaats waarin je samen de leerdoelen van jouw team bepaalt. Je nodigt de teamcoach uit om deel te nemen aan de online teampuzzel. De teamcoach observeert hoe de teamleden samenwerken en uiteindelijk komen tot het ontrafelen van het geheim.

 

In het tweede gedeelte van de teampuzzel zal de teamcoach het reflectieproces begeleiden om ervoor te zorgen dat jullie er zoveel mogelijk inzichten uithalen. Na afloop vindt er nogmaals een videogesprek tussen jou en de teamcoach plaats waarin je samen reflecteert en nog diverse tips ontvangt. De investering voor het inzetten van een teamcoach bedraagt € 275,- ongeacht het aantal deelnemers.

Meer dan 10 deelnemers?

Wanneer je jouw hele afdeling of organisatie wil uitdagen om het geheim van de Monoliet te ontrafelen. Neem dan vrijblijvend contact op. Zodat we je een aanbieding op maat kunnen doen.

Meld jouw team nu aan voor de Online Teampuzzel en beleef 
'Het geheim van de Monoliet' 
arrow&v
arrow&v